Estació d’Autobusos Fabra i Puig

Intercanviador de rodalies-metro-autobús que connecta la ciutat de Barcelona

Situada a l'avinguda Meridiana, aquesta estació ha estat històricament un punt neuràlgic d'enllaç entre la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i algunes comarques properes, perfectament comunicada amb metro L1 parada Fabra i Puig i RENFE Rodalies parada Sant Andreu Arenal.
Barcelona de Serveis Municipals S.A gestiona des de mitjans de 2011 aquesta estació, que disposa de 15 andanes útils, seguint els estàndards de qualitat, eficàcia, sostenibilitat i millora continua que li son propis, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la mobilitat dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona i Catalunya. Veure Política de Qualitat.

Informació rellevant

Ja han finalitzat les obres d’adequació de l’accés d’autobusos a l’estació Fabra i Puig des de la Meridiana, permetent l’entrada directa des del carril de la dreta.

 

Anteriorment els autobusos que entraven a Barcelona per la Meridiana no disposaven d’aquest accés directe i havien de circular dins de la ciutat per tal de donar la volta que els permetia accedir a l’estació.

 

Mitjançant un semàfor ara és possible fer la maniobra, reduint d’aquesta manera el trajecte dins del barri i millorant la seguretat dels vianant.

 

Els treballs s’han efectuat de tal manera que l’afectació ha estat mínima.

 

Anar al web de l'Estació d'Autobusos Barcelona Nord.    

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A. | Contacte