Estació d’Autobusos Fabra i Puig

Intercanviador de rodalies-metro-autobús que connecta la ciutat de Barcelona

Situada a l'avinguda Meridiana, aquesta estació ha estat històricament un punt neuràlgic d'enllaç entre la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i algunes comarques properes, perfectament comunicada amb metro L1 parada Fabra i Puig i RENFE Rodalies parada Sant Andreu Arenal.
Barcelona de Serveis Municipals S.A gestiona des de mitjans de 2011 aquesta estació, que disposa de 15 andanes útils, seguint els estàndards de qualitat, eficàcia, sostenibilitat i millora continua que li son propis, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la mobilitat dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona i Catalunya. Veure Política de Qualitat.

Informació rellevant

INFORMACIÓ IMPORTANT: ES DESACONSELLA VIATJAR PER L'ESTAT D'ALARMA

L'Estat d'alarma declarat per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 determina que les persones no podran circular per les vies públiques excepte casos de força major, desplaçaments laborals, atenció i cura d'altres persones o altres casos equiparables.
És per això que, si no és per fer aquestes activitats, ES DESACONSELLA VIATJAR
En tot cas, en qualsevol desplaçament i a l'estada en aquestes instal·lacions s'hauran de respectar les recomanacions i obligacions dictades per les autoritats sanitàries.

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A. | Contacte